ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Γ.Ν. Παπαγεωργίου: 20 χρόνια λειτουργίας με 322 εκατ. ευρώ χρωστούμενα από τον ΕΟΠΥΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η καθυστέρηση στην αποπληρωμή των χρεών από τον ΕΟΠΥΥ έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να φέρεται αφερέγγυα στους προμηθευτές και να αυξάνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής του ιδρύματος στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του νοσοκομείου.

The post Γ.Ν. Παπαγεωργίου: 20 χρόνια λειτουργίας με 322 εκατ. ευρώ χρωστούμενα από τον ΕΟΠΥΥ appeared first on Iatropedia.gr.

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Τα σημάδια ότι η θανατηφόρα ασθένεια έχει προχωρήσει

ΥΓΕΙΑ

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο 13ος συνηθέστερος καρκίνος στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Σύμφωνα με στοιχεία του οργανισμού Cancer Research UK, περισσότερα από τα μισά περιστατικά διαγιγνώσκονται σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 45 ετών.

The post Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Τα σημάδια ότι η θανατηφόρα ασθένεια έχει προχωρήσει appeared first on Iatropedia.gr.

Νοσοκομείο Νίκαιας: Γιατί υπάρχουν ράντζα για τους νοσηλευόμενους και άθλιες συνθήκες για το προσωπικό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις "άθλιες" συνθήκες εφημερίας στο νοσοκομείο της Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμονας" περιγράφουν οι εργαζόμενοι γιατί υπάρχουν ράντζα και πως θα μπορούσαν να καταργηθούν... Ασκούν ταυτόχρονα δριμεία κριτική στις πολιτικές που ασκήθηκαν στο χώρο της Υγείας και απαντούν στο ερώτημα "τις πταίει"...

The post Νοσοκομείο Νίκαιας: Γιατί υπάρχουν ράντζα για τους νοσηλευόμενους και άθλιες συνθήκες για το προσωπικό appeared first on Iatropedia.gr.

Ποια εσώρουχα προτιμούν να βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες…

ΣΕΞ

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η επιλογή της γυναίκας στο τι εσώρουχα φοράει, παίζει όχι απλά σημαντικό, αλλά καίριο ρόλο στην σεξουαλικότητά της και κατ' επέκταση στο πώς την... αντικρίζει ο άντρας;

The post Ποια εσώρουχα προτιμούν να βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες… appeared first on Iatropedia.gr.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διέλυσε τον μύθο ότι οι πρόσφυγες εξαπλώνουν ασθένειες

ΥΓΕΙΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διέλυσε τον μύθο, ότι οι πρόσφυγες που έρχονται στην Ευρώπη εξαπλώνουν ασθένειες.

The post Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διέλυσε τον μύθο ότι οι πρόσφυγες εξαπλώνουν ασθένειες appeared first on Iatropedia.gr.

Διάρροια: Τι πρέπει να ΜΗΝ τρώτε, όταν έχετε πρόβλημα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μερικές τροφές μπορεί να σας προκαλούν διάρροια, ενώ άλλες μπορεί να σας κρατήσουν χορτάτους χωρίς να επιδεινώνουν τα... ενοχλητικά της συμπτώματα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να φάτε και να πιείτε, αλλά και τι να αποφύγετε σε περίπτωση που ταλαιπωρείστε από διάρροια.

The post Διάρροια: Τι πρέπει να ΜΗΝ τρώτε, όταν έχετε πρόβλημα appeared first on Iatropedia.gr.

Ο τύπος της γρίπης Α (Η1Ν1) και πάλι στο προσκήνιο σε όλη την Ευρώπη

ΥΓΕΙΑ

Το ECDC (ευρωπαϊκό ΚΕΕΛΠΝΟ) αναφέρει ότι υπάρχουν ήδη πανευρωπαϊκά 18.048 επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης στο 97,7% των οποίων το στέλεχος της γρίπης που απομονώθηκε είναι ο τύπος Α και το πανδημικό στέλεχος A(H1N1)pdm09 που θέρισε ζωές το χειμώνα 2009-10. 

The post Ο τύπος της γρίπης Α (Η1Ν1) και πάλι στο προσκήνιο σε όλη την Ευρώπη appeared first on Iatropedia.gr.

Οστεοαρθρίτιδα γόνατος: Ποια νόσος προμηνύει την εμφάνισή της;

ΥΓΕΙΑ

Ένδειξη οστεοαρθρίτιδας στα γόνατα ενδεχομένως να αποτελεί η ύπαρξη εξογκωμάτων στις αρθρώσεις των δακτύλων των χεριών που ονομάζονται όζοι του Heberden, σύμφωνα με μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

The post Οστεοαρθρίτιδα γόνατος: Ποια νόσος προμηνύει την εμφάνισή της; appeared first on Iatropedia.gr.