ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Πώς να τηγανίσετε μια μπριζόλα απευθείας από την κατάψυξη [vid]

TIPS

Σε όλους μας έχει συμβεί να γυρίσουμε στο σπίτι από την δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι μπριζόλες που θέλαμε να ετοιμάσουμε για να φάμε, είναι ακόμα... στην κατάψυξη, επειδή ξεχάσαμε να τις βγάλουμε πριν φύγουμε.

The post Πώς να τηγανίσετε μια μπριζόλα απευθείας από την κατάψυξη [vid] appeared first on Iatropedia.gr.

Θηλασμός: Πώς σχετίζεται με έμφραγμα και εγκεφαλικό!

ΠΑΙΔΙ

Ο θηλασμός δεν είναι ωφέλιμος μόνο για το μωρό, αλλά επίσης μπορεί να έχει οφέλη για την ίδια τη μητέρα, μειώνοντας τον κίνδυνο να πάθει έμφραγμα ή εγκεφαλικό αργότερα στη ζωή της, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-κινεζική επιστημονική έρευνα.

The post Θηλασμός: Πώς σχετίζεται με έμφραγμα και εγκεφαλικό! appeared first on Iatropedia.gr.

Αισθητικές επεμβάσεις για το καλοκαίρι- 10.000 χειρουργεία ετησίως στην Ελλάδα

ΟΜΟΡΦΙΑ

Χιλιάδες άνθρωποι ζητούν κάθε χρόνο τη συνδρομή της αισθητικής χειρουργικής επειδή αισθάνονται άβολα με την εμφάνισή τους και επιθυμούν να διορθώσουν τις ατέλειες που υπάρχουν στο σώμα τους. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στη χώρα μας περίπου 10.000 επεμβάσεις Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, ενώ άλλα 40.000 άτομα επισκέπτονται τους πλαστικούς χειρουργούς χωρίς ωστόσο να περάσουν τελικά την πόρτα του χειρουργείου. Το 15-20% των ατόμων αυτών είναι άνδρες.

The post Αισθητικές επεμβάσεις για το καλοκαίρι- 10.000 χειρουργεία ετησίως στην Ελλάδα appeared first on Iatropedia.gr.

ΣΕΙΒ: «Εργαλείο» αξιολογεί τις προσφορές και περιλαμβάνει κατάλογο κριτηρίων για την υποβολή τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η MedTech Europe έχει αναπτύξει ένα εργαλείο, το Most Economically Advantageous Tender - MEAT, ώστε να καταγράφονται τα ευρύτερα οφέλη ενός ιατροτεχνολογικού προϊόντος για τον ασθενή, την κοινωνία και τo σύστημα Υγείας.

The post ΣΕΙΒ: «Εργαλείο» αξιολογεί τις προσφορές και περιλαμβάνει κατάλογο κριτηρίων για την υποβολή τους appeared first on Iatropedia.gr.

Οι 7 απαράβατοι κανόνες υγιεινής πριν και μετά το σεξ

ΣΕΞ

Όλοι το... κάνουμε, αλλά λίγοι από εμάς γνωρίζουν ότι τόσο πριν, όσο και μετά από την σεξουαλική επαφή, υπάρχουν ορισμένοι απλοί, αλλά βασικοί κανόνες υγιεινής που οφείλουμε να ακολουθούμε.

The post Οι 7 απαράβατοι κανόνες υγιεινής πριν και μετά το σεξ appeared first on Iatropedia.gr.

Βιταμίνη D: Αυξημένος κίνδυνος ανεπάρκειας αν κάνετε αυτά τα επαγγέλματα

ΥΓΕΙΑ

Όσοι εργάζονται σε βάρδιες και τα βράδια, καθώς και οι ασχολούμενοι με τα ιατρικά-νοσηλευτικά επαγγέλματα, είναι αυτοί που κατ' εξοχήν εμφανίζουν στον οργανισμό τους έλλειψη βιταμίνης D, γνωστής και ως «βιταμίνης της λιακάδας», σύμφωνα με νέα καναδική μελέτη.

The post Βιταμίνη D: Αυξημένος κίνδυνος ανεπάρκειας αν κάνετε αυτά τα επαγγέλματα appeared first on Iatropedia.gr.

Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Ποια καλοκαιρινή τροφή μειώνει φλεγμονή και πόνο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι άνθρωποι με ρευματοειδή αρθρίτιδα που τρώνε ψάρι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, έχουν λιγότερες φλεγμονές και πόνους στις αρθρώσεις τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

The post Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Ποια καλοκαιρινή τροφή μειώνει φλεγμονή και πόνο appeared first on Iatropedia.gr.

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία από την πτώση ελικοπτέρου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός κινδύνου αλλά με αρκετά τραύματα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο 22χρονος που σώθηκε από την σημερινή πτώση ελικοπτέρου.

The post Ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία από την πτώση ελικοπτέρου appeared first on Iatropedia.gr.