ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Σε ποια ηλικία η γυναίκα έχει τον καλύτερο οργασμό

ΣΕΞ

Η λογική μπορεί να υποδηλώνει ότι στα είκοσι χρόνια μας, δηλαδή στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής μας, είναι η στιγμή που έχουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας.

The post Σε ποια ηλικία η γυναίκα έχει τον καλύτερο οργασμό appeared first on Iatropedia.gr.

PervasiveSUB: Τεχνολογικό «θαύμα» επιτρέπει σε τυφλούς και κωφούς να παρακολουθούν τηλεόραση! [pics, vid]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισπανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία με την ονομασία PervasiveSUB, που επιτρέπει σε ανθρώπους χωρίς όραση και ακοή να «παρακολουθήσουν» τηλεόραση, χωρίς την ανάγκη μεσολάβησης κάποιου τρίτου. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό λογισμικό, χάρη στο οποίο είναι δυνατό τυφλοί και κωφοί να έλθουν σε άμεση επαφή με τηλεοπτικά προγράμματα.

The post PervasiveSUB: Τεχνολογικό «θαύμα» επιτρέπει σε τυφλούς και κωφούς να παρακολουθούν τηλεόραση! [pics, vid] appeared first on Iatropedia.gr.

Έξι καθημερινές συνήθειες που “γερνάνε” τα μάτια σας

ΟΜΟΡΦΙΑ

Καθυστερείτε να κοιμηθείτε το βράδυ; Είστε λάτρεις των “γρήγορου φαγητού”; Μήπως καπνίζετε; Αν απαντήσατε “ναι” στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε το πιο πιθανό είναι ότι προκαλείτε φθορές στα μάτια σας χωρίς να το γνωρίζετε.

The post Έξι καθημερινές συνήθειες που “γερνάνε” τα μάτια σας appeared first on Iatropedia.gr.

Νέες περικοπές στον ΕΟΠΥΥ με απόφαση Πολάκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες μειώσεις θα δούμε την προσεχή 2ετία στις δαπάνες του ΕΟΠΥΥ προς παρόχους του. Αυτό προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, Υγείας Παύλου Πολάκη για τον προϋπολογισμό του Οργανισμού.

The post Νέες περικοπές στον ΕΟΠΥΥ με απόφαση Πολάκη appeared first on Iatropedia.gr.

Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας: Στα όρια της… ψυχοπάθειας – Κάντε το τεστ ΕΔΩ!

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας είναι μια ψυχική διαταραχή κατά την οποία το άτομο έχει μια διογκωμένη αίσθηση “του πόσο σημαντικός/σπουδαίος” είναι, μια βαθιά ανάγκη για θαυμασμό και έλλειψη ενσυναίσθησης για τους άλλους. Αλλά πίσω από αυτή την “μάσκα” του πολύ σίγουρου και δυναμικού ατόμου βρίσκεται μια εύθραυστη αυτοεκτίμηση που το κάνει ευάλωτο στην παραμικρή κριτική.

The post Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας: Στα όρια της… ψυχοπάθειας – Κάντε το τεστ ΕΔΩ! appeared first on Iatropedia.gr.

«Δεν καπνίζω. Επιλέγω τη Ζωή!!!»: Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα

ΥΓΕΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και οι Γυναίκες στην Ογκολογία-W4O, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γ.Α.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα, την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 17:00-21:00, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1, Αθήνα), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

The post «Δεν καπνίζω. Επιλέγω τη Ζωή!!!»: Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα appeared first on Iatropedia.gr.

Το «προΣfEEρουμε» ταξίδεψε σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αποστολή της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» χάρισε για ακόμα μία φορά την ελπίδα μέσα από τη δωρεά φαρμακευτικών και αναλώσιμων υλικών σε Δομές Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Πρόνοιας στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.

The post Το «προΣfEEρουμε» ταξίδεψε σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη appeared first on Iatropedia.gr.

Οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό» στο πλευρό συναδέλφων τους με ελαστικές σχέσεις εργασίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εργάζονται ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά ούτε αμείβονται με τον ίδιο μισθό, ούτε αμείβονται περιοδικά, ούτε και έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα. Ο λόγος για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που έχουν προσληφθεί με συμβάσεις που αφήνουν πολλά περιθώρια...

The post Οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό» στο πλευρό συναδέλφων τους με ελαστικές σχέσεις εργασίας appeared first on Iatropedia.gr.