ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

ΙΣΑ: Να ενταχθούν και οι γιατροί στην ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων επιχειρηματικών χρεών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου έκανε παρέμβαση για το νομοσχέδιο που αφορά τη ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων προς τις τράπεζες, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού το οποίο δόθηκε εχθές σε δημόσια διαβούλευση.

The post ΙΣΑ: Να ενταχθούν και οι γιατροί στην ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων επιχειρηματικών χρεών appeared first on Iatropedia.gr.

Κληρονομική κατά 40% η παιδική παχυσαρκία λένε οι επιστήμονες – Τι εννοούν

ΠΑΙΔΙ

Κατά μέσο όρο το 40% του σωματικού βάρους ενός παιδιού (δηλαδή η πιθανότητα να είναι παχύ, ή όχι) κληρονομείται από τους γονείς του, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.

The post Κληρονομική κατά 40% η παιδική παχυσαρκία λένε οι επιστήμονες – Τι εννοούν appeared first on Iatropedia.gr.

Κι αφού τα λύσαμε όλα, ήρθε και η ώρα της ινδικής κάνναβης…

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι αστείο, αφού κάποιοι ασθενείς την χρησιμοποιούν για ανακούφιση. Παρόλα αυτά, με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει αυτόν τον καιρό η Αριστοτέλους, φαντάζει κάπως ουτοπικό να ασχολούμαστε με αυτό που λαϊκιστί ονομάζουμε χασίς!

The post Κι αφού τα λύσαμε όλα, ήρθε και η ώρα της ινδικής κάνναβης… appeared first on Iatropedia.gr.

Συνέντευξη σήμερα στις 15:00 στο iatropedia για τα φάρμακα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρακολουθήστε σήμερα ζωντανά στο Iatropedia μια διαδικτυακή συνέντευξη για τον χώρο του φαρμάκου, τα προβλήματα στην εισαγωγή καινοτόμων σκευασμάτων, τις δυσκολίες των ασθενών στην πρόσβαση στα απαραίτητες ογκολογικές θεραπείες και άλλα πολλά...

The post Συνέντευξη σήμερα στις 15:00 στο iatropedia για τα φάρμακα appeared first on Iatropedia.gr.

Βράβευση μονάδας ΜΑΦ για οξέα εγκεφαλικά

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μια διεθνής διάκριση για το ΜETROPOLITAN HOSPITAL έρχεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισµό “European Stroke Organisation”. Σύµφωνα µε επίσηµη ανακοίνωση του Οργανισµού, στο ΜETROPOLITAN απονεµήθηκε το πιστοποιητικό ESO (European Stroke Organisation) για τη Μονάδα
Αυξηµένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων (ΜΑΦ/ΑΕΕ) του Θεραπευτηρίου.

The post Βράβευση μονάδας ΜΑΦ για οξέα εγκεφαλικά appeared first on Iatropedia.gr.

Γυναικείος οργασμός: Με αυτή την στάση είναι (πολύ) πιο πιθανός…

ΣΕΞ

Είναι ένα από τα θέματα που έχουν αναλυθεί πάρα πολύ όσον αφορά το σεξ και παρόλα αυτά εξακολουθεί να αποτελεί επί της ουσίας ένα... μυστήριο.

The post Γυναικείος οργασμός: Με αυτή την στάση είναι (πολύ) πιο πιθανός… appeared first on Iatropedia.gr.

Πόσο γίνεται το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα – Τι θα γίνει σε όλο τον κόσμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη Γη θα γιορτάζουν στο μέλλον τα 90ά γενέθλιά τους, καθώς το μέσο προσδόκιμο ζωής αναμένεται να φθάσει ή και να ξεπεράσει τα 90 χρόνια, σε κάποιες ανεπτυγμένες χώρες έως το 2030, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική μελέτη με βασικό ερευνητή έναν Έλληνα επιστήμονα. Στην Ελλάδα θα υπάρχει αύξηση του προσδόκιμου και για τα δύο φύλα, αλλά λιγότερο από άλλες ανεπτυγμένες χώρες.

The post Πόσο γίνεται το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα – Τι θα γίνει σε όλο τον κόσμο appeared first on Iatropedia.gr.

Χαλβάς: 8 λόγοι υγείας για να τον απολαύσετε χωρίς… τύψεις

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θεωρείται το παραδοσιακό γλυκό της Σαρακοστής αλλά μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ημέρες του χρόνου. Ιδιαίτερα όμως τις ημέρες αυτές έχει την τιμητική του.

The post Χαλβάς: 8 λόγοι υγείας για να τον απολαύσετε χωρίς… τύψεις appeared first on Iatropedia.gr.