ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Άουτς! Αυτές είναι οι πιο… τραυματικές εμπειρίες στο σεξ [vid]

ΣΕΞ

Από όταν κυκλοφόρησαν οι “50 Αποχρώσεις του Γκρι” (βιβλία και ταινίες) τα επείγοντα των νοσοκομείων... γνώρισαν πολλά νέα ζευγάρια. Βλέπετε, ξαφνικά νόμιζαν όλοι ότι από το “τυπικό σεξ” μπορούν, έτσι απλά, να το γυρίσουν στα... ακροβατικά. Λάθος. Μέγα λάθος...

The post Άουτς! Αυτές είναι οι πιο… τραυματικές εμπειρίες στο σεξ [vid] appeared first on Iatropedia.gr.

Η ιογενής ηπατίτιδα αυξάνει τον κίνδυνο για Πάρκινσον – Τι λένε οι ερευνητές

ΥΓΕΙΑ

Οι ιοί της ηπατίτιδας Β και C σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο για εκδήλωση της νόσου Πάρκινσον, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

The post Η ιογενής ηπατίτιδα αυξάνει τον κίνδυνο για Πάρκινσον – Τι λένε οι ερευνητές appeared first on Iatropedia.gr.

Πώς είπατε; Έρευνα συνδέει την περιοδοντίτιδα με τον πρόωρο θάνατο!

ΥΓΕΙΑ

Οι γυναίκες μετά τα 55 που πάσχουν από περιοδοντίτιδα και έχουν χάσει όλα τα φυσικά δόντια τους, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

The post Πώς είπατε; Έρευνα συνδέει την περιοδοντίτιδα με τον πρόωρο θάνατο! appeared first on Iatropedia.gr.

Και ο Ανδρέας Ξανθός υπέρ εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία τάχθηκε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Υγείας ακολουθώντας την "γραμμή" του πρωθυπουργού και επιχειρηματολογώντας για την στάση αυτή.

The post Και ο Ανδρέας Ξανθός υπέρ εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία appeared first on Iatropedia.gr.

Το παιδί κάνει συνέχεια εμετό: Τι πρέπει να κάνετε

ΠΑΙΔΙ

Την εποχή αυτή πολλά παιδάκια κολλάνε ιώσεις που προκαλούν εμετούς. Οι γαστρίτιδες που οφείλονται σε ιούς είναι ιδιαίτερα συχνές σε παιδιά των παιδικών σταθμών και αποτελούν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς, όταν τα παιδιά τους είναι στην νηπιακή ηλικία.

The post Το παιδί κάνει συνέχεια εμετό: Τι πρέπει να κάνετε appeared first on Iatropedia.gr.

Π. Αποστολίδης: Πρώτα οι ασθενείς, μετά η σωστή εξοικονόμηση και τέλος η φαρμακοβιομηχανία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαδικτυακή συνέντευξη με έκτακτη επικαιρότητα από την Βουλή φιλοξένησε σήμερα το iatropedia... Αν τα μέτρα που πιθανώς θα περάσουν σήμερα και τα υπόλοιπα με νομοσχέδιο μέσα στον Απρίλιο είναι αυτά που έχουν προταθεί από το ΥΥΚΑ και τον ΕΟΠΥΥ, τότε οι πρώτοι που θα πληγούν είναι οι ασθενείς. Αυτό ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Πασχάλης Αποστολίδης μιλώντας στο iatropedia.

The post Π. Αποστολίδης: Πρώτα οι ασθενείς, μετά η σωστή εξοικονόμηση και τέλος η φαρμακοβιομηχανία appeared first on Iatropedia.gr.

Γιάννης Μπασκόζος: Τα συμπεράσματα της διημερίδας για την δημόσια Υγεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της διημερίδας πολιτικού διαλόγου για τις πολιτικές Δημόσιας Υγείας που συνδιοργάνωσαν η ΓΓΔΥ και το ευρωπαϊκό γραφείο του ΠΟΥ. Τα συμπεράσματα των εργασιών συνόψισε ο ΓΓΔΥ κ Μπασκόζος μετά την αναφορά των συμπερασμάτων των 7 ομάδων εργασίας.

The post Γιάννης Μπασκόζος: Τα συμπεράσματα της διημερίδας για την δημόσια Υγεία appeared first on Iatropedia.gr.

Με αυτό το μπαχαρικό θα κάψετε τριπλάσιο λίπος

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση "Complimentary Therapies in Clinical Practice", έδειξε ότι υπάρχει ένα κοινό μπαχαρικό που, όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος, αλλά μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα.

The post Με αυτό το μπαχαρικό θα κάψετε τριπλάσιο λίπος appeared first on Iatropedia.gr.