ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Ο Οδηγός

Οδηγός υγείας Ηρακλείου Ο Οδηγός υγείας είναι ένας έντυπος αλλά και ηλεκτρονικός κατάλογος ιατρών , ιατρείων , παραϊατρικών, φαρμακείων αλλά και συναφών με την ιατρική, για τον νομό και ειδικότερα για την Πόλη του Ηρακλείου. Δίνει την δυνατότατα στον χρήστη ή αναγνώστη ανεύρεσης ειδικότητας ή ιατρού καθώς και κατατόπισης του γύρο από θέματα που αφορούν :

  • Ειδικότητες Ιατρών σ την πόλη του Ηρακλείου.
  • Στοιχειά Ιατρών σ την πόλη του Ηρακλείου.
  • Φαρμακεία στον νομό Ηρακλείου.

Φιλοξενία

Ο Οδηγός υγείας αποτελεί ένα σύστημα φιλοξενίας ιατρών αλλά και προβολής επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον χώρο της υγείας. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του κοινού στην ανεύρεση Ιατρού καθώς και κάθε και κάθε μορφής ιατρικής περίθαλψης.

Συμμετοχή

Αν επιθυμείται και εσείς να συμμετέχετε στον κατάλογο Κρήτης ως Ιατρός μπορείτε να εγγραφείτε Ηλεκτρονικά ή να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στο info@odigosygeias.gr.

Για εταιρίες που συσχετίζονται με Ιατρική και επιθυμούν την προβολή τους μέσα από το www.odigosygeias.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@odigosygeias.gr

www.odigosygeias.gr

Στοιχεία επικοινωνίας.

E-mail : info@odigosygeias.gr
Τηλέφωνο : 2810 314919
Fax : 2810 314919
Διεύθυνση : θερρίσου 143, Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ. : 71304