ιατρικός οδηγόΟ πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου.

Στον Οδηγό Υγείας Ηρακλείου θα βρείτε πληροφορίες για Γιατρούς , Φαρμακεία και Παραϊατρικά καθώς και ενημερωμένους καταλόγους με τις εφημερίες σε νοσοκομεία και φαρμακεία για όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Ειδικευμένος στην δερματολογική κλινική
Πανεπιστημίου Ρώμης "La Sapienza"

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER
Αποτρίχωση - Ευρυαγγείες -Ανάπλαση
Θεραπεία ονυχομυκητίασης με Laser

ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Ιατρικά Peelings, μικροδερμοαπόξεση, Υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία, Botox, Laser
Μη χειρουργικό Lifting με νήματα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ     

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΝΑΔΩΝ - ΚΗΛΙΔΩΝ     ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ MESO-HAIR

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΠΙΛΩΝ - ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Αφαίρεση σπίλων, κονδυλωμάτων, μυρμηκιών, θηλωμάτων

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη (Νήματα), Ραγάδες
addressΠλ. Κορνάρου 35 ,71201 Ηράκλειο Κρήτης
phone(+30) 2810283450
mobile(+30) 6974600381
fax(+30) 2810283450
Δέχεται κατόπιν Ραντεβού

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Οδηγός Υγείας

Ο πληρέστερος και πιο ενημερωμένος ιατρικός οδηγός της πόλης του Ηρακλείου. Βρες Πληροφορίες για Τηλέφωνα και Διευθύνσεις για γιατρούς στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο οδηγός υγείας ηρακλείου είναι ένας ολοκληρωμένος Ιατρικός Οδηγός, ένα σύστημα για την ανεύρεση και παρουσίαση Ιατρών στο Ηράκλειο Κρήτης ταξινομημένο ανά ιατρική ειδικότητα.

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος «οδηγός υγείας Ηρακλείου» σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση για πληροφορίες όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail και χάρτες.

Φιλοξενία

Ο Οδηγός υγείας αποτελεί ένα σύστημα φιλοξενίας ιατρικών εγγραφών αλλά και προβολής επιχειρήσεων που σχετίζονται με την υγεία. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του κοινού στην ανεύρεση Ιατρού καθώς και κάθε μορφής ιατρικής περίθαλψης.

Φαρμακεία - Νοσοκομεία

Στον κατάλογο μας επιπρόσθετα θα βρείτε πληροφορίες για φαρμακεία, Νοσοκομεία εφημερίες και στοιχεία επικοινωνίας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα εφημερεύοντα φαρμακεία στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση) για φαρμακεία σε όλο τον νομό Ηρακλείου.

Προνομιακή καταχώρηση

Ο οδηγός υγείας ηρακλείου δίνει την δυνατότητα, σε ιατρούς που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο ή επιθυμούν να εγγραφούν σε αυτόν, να έχουν μια προνομιακή εγγραφή όσον αφορά την προβολή τους στην κατηγορία εμφάνισης (ιδιόκτητα) αλλά και όσον αφορά τα εμφανιζόμενα στοιχεία επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο πατώντας εδώ ή τηλεφωνικά στο (+30) 2810 314919 και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να έχετε και εσείς προνομιακή εγγραφή στον κατάλογο μας.